0

П ет дни ще отнеме строежът на модерната сцена за концерта на Влади Ампов - Графа на Националния стадион „В. Левски“ на 30 септември. Пее под прозрачен покрив на 30 септември

Това разкри самият той пред „Телеграф“ и сподели, че вълнението расте с всеки изминал ден, въпреки че опитва да запазва хладнокръвие и спокойствие. „В деня на концерта на стадиона ще работят неколкостотин души. „Много е сложно за организация и се радвам, че успяваме“, споделя Графа, който всъщност е и един от пионерите в правенето на големи концерти у нас.

Стандарт 

Сцената ще бъде с ширина 65 метра и с прозрачен покрив и мултимедиен гръб, какъвто не сме виждали досега, обявяват от „Монте Мюзик“. „Всичко е много различно за стандартите на българските концерти. Няма такава коруба като стандартната сцена, а е отворена и има прозрачен покрив - много е модерно цялото нещо. Изглежда впечатляващо“, разкри Влади пред медията ни седмица преди шоуто. За мащаба и техническото изпълнение на продукцията съмнения също не съществуват - Графа и екипът му гарантирано поднасят шоу на световно ниво и вече го доказаха с големия му концерт в зала "Арена Армеец" през 2017 г. Събитието беше напълно разпродадено, а четиринадесетте хиляди зрители още пазят ярки спомени от незабравимата вечер. 

Мисли 

„Мислите ми са доста позитивни, наситени с вълнение, каквото не съм изпитвал досега. Националният е най-големият ни стадион и всъщност за първи път ще направя собствен концерт на такава голяма локация. Аз даже леко гледам да не го мисля много (смее се), защото цялата тази случка е огромна. Щастлив съм, че успявам да запазвам колкото се може спокойствие и хладнокръвие“, издава Графа. Сетлистът за шоуто вече е готов, а репетициите с бандата му вървят по план всеки ден. На Националния ще чуем най-големите му хитове, както и парчета от новия албум „Вековна гора“, неизпълнявани на живо досега. Разбира се, за доброто настроение на хилядите фенове на стадиона ще се погрижат и специалните гости. Най-младият е 16-годишният виртуозен пианист Ивайло Василев - лауреат на десетки международни конкурси и дете на фондацията "Димитър Бербатов". Той ще акомпанира на Графа на една от най-чувствените му песни, името на която все още се пази в тайна. Представителят на младото поколение певци - Тино, ще се качи на сцената за песента "Фиаско". Преди месеци Мария Илиева пък сама обяви, че е гост на концерта. "Мистерията на българските гласове" - хорът, който разнася славата на българския фолклор навсякъде по света, ще е специален акцент в концерта - за песента "Вековна гора".