0

К ристиано Роналдо и Джорджина Родригес не слизат от първите страници на световните медии. Въпреки всички слухове за обтегнати отношения, двамата искат да докажат, че връзката им е достатъчно силна. Не на последно място са парите.

Според TV GUIA футболистът на Ал Насър и моделът са сключили сериозен предбрачен договор, в който са защитени от загуба на своето наследство, ако се стигне до евентуална раздяла между тях. Докато финансовите параметри на португалеца не се съобщават, Джио ще прибира по 100 000 евро на месец при приключване на взаимоотношенията им. Освен това домът им в квартал Ла Финка в Мадрид ще носи името на красавицата. По този начин тя ще бъде подсигурена до края на дните си.

Както се знае, брюнетката и футболистът имат две общи дъщери - Алана Мартина (на 5 години) и Бела Есмералда (9 месеца). Роналдо е баща на още три деца от сурогатни майки, за които половинката му се грижи - Кристиано-младши (12 години) и близнаците Ева и Матео (5 години). По този повод програмата Noite de Estrelas разкрива любопитния факт, че Джорджина е вписана като майка и на близнаците.

Двамата се запознават в магазин за луксозни стоки преди седем години. Тя работи във въпросния магазин, но животът й се променя, след като се запознава с нападателя.