0

С редната дъщеря на Калин Сърменов - Димана, е модел в Лондон. Това разкри гордият татко, като не пропусна да се похвали, че е наследила красотата от него. Припомняме ви, че голямата му дъщеря Дария също се изявяваше като модел. 

Царство

„Замина за Лондон.  Подписа договор с най-старата агенция в Лондон и се подготвят февруари месец за Седмицата на модата в Лондон“, разкри Сърменов в интервю за „На кафе“ по NOVA.

Ивет Фешън

Натъжена от раздялата била малката й сестричка Ариа, която дори изпратила кака си на летището. 

КАТО ДЖЕЙМС БОНД: Калин Сърменов стана агент 008 (СНИМКИ)

Относно женското си царство вкъщи Калин е категоричен, че е повече от щастлив с толкова много дами и ще ги събере всички за Коледа.

Малката му дъщеря и внучка му Йоанна са на едни години и много обичат да прекарват времето си заедно. „Тъгуват една за друга и си разговарят на един език“, споделя още Милото от „7 часа разлика“.

Подготовка

Той не скри и смешна случка с малките. Скоро попитали Ариа каква й е Йоанна, а отговорът й ги разсмял.

„Аз я питам каква ти е и тя ми вика сестра. Спогледахме се вкъщи и викаме добре (смее се). Какво да кажем“, смее се Сърменов. 

В момента той е в трескава подготовка на първата си самостоятелна изложба. Картините вече са рамкирани и са 30 на брой. Калин Сърменов пък няма да се подписва с името си, а с псевдонима Ведър.