0

Моника Валериева изпробва на какво е способно дупето й, което се прослави като най-скъпото у нас след тунинга. Плеймейтката раздруса обновената си задница в актуалния от няколко години насам танц – туърк.

Изкусителката спретна горещото изпълнение, което пусна в Instagram, пред огледалото в банята. По всяка вероятност става въпрос за къпалнята в жилището на Меди, при когото се пренесе да живее след подновяването на връзката им. Малко преди да заживеят под един покрив плеймейтката се изфука с пръстен с огромен камък

Моделката наля в дупето си колосалната сума от 8 хиляди евро. Тя се подложи на процедура за увеличаване и повдигане на задните си части. Това е втория път, в който тя си имплантира гел, за да постигне ефекта тип „Латино“, който търси. Хирургическата интервенция е направена при един от най-добрите турски хирурзи в болница в Истанбул.

Това е поредната разкрасителна интервенция за моделката. Освен задника, тя си е поставила и импланти в бюста, силикон в устните и ботокс в челото, правила си е ринопластика, контури на лицето и скулите.