0

М оника Валериева и Меди изглежда ще са следващата звездва двойка, която се е запътила към венчилото.

Въпреки че не афишират подновяването на връзката си и не пускат общи снимки, кадри на двамата от едни и същи места, качени в социалните мрежи, издават любовта им.  Така преди няколко дни плеймейтката и певецът разкриха, че са отпрашили за Истанбул, а от най-новите им сторита в Инстаграм стана ясно, че се глезят със златни пържоли в ресторанта на Нусрет Гьокче, по-известен като Salt Bae. От видеата на двете родни звезди се вижда как нарязват на филии бляскавите стекове пред очите им на масата в баровското заведение.

През последната година прословутата мръвка, покрита със 24-каратово злато, се превърна в хит сред звездите, които броят по 1200 евро за парчето.

Освен, че я глезят със скъпа храна, силиконката се изфука и с бижу с огромен камък. Не става ясно дали пръстенът е годежен, но е "кацнал" на безименния й пръст на лявата й ръка досущ като такъв. Тя вече има няколко годежа зад гърба си, като единият беше с катарски принц.

Воаяжът на моделката и изпълнителят на „Само да те питам“ разби на пух и прах слуховете, че тя е пристанала на брат му Саби, който също се изявява като чалга певец.