0

Д жони Деп ще играе Сатаната в следващия филм на режисьора Тери Гилиъм е най-прясната клюка от Холивуд.

В интервю за френското списание Premiere Тери Гилиъм - който преди това режисира „Монти Пайтън и Светият Граал“, „12 маймуни“ и „Страх и омраза в Лас Вегас“ - говори за следващия си филм, който ще бъде озаглавен „Карнавалът в края на дните“.

НАЙ-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ: Джони Деп опасно близък със саудитския принц!

Според подробности за предстоящия филм, разкрити от Гилиъм, Джони Деп ще играе Сатаната, докато Джеф Бриджис ще играе самия Бог.

Джейсън Момоа и набралият популярност от „Междузвездни войни“ Адам Драйвър също са включени във филма, въпреки че подробностите за ролите им засега не са известни.

КРАЛСКА ОСОБА: Джони Деп купува средновековен замък! (СНИМКИ)

Британският режисьор обясни на Premiere, че „Карнавалът в края на дните“ ще бъде „комедия, в която Бог решава да унищожи човечеството. И единственият, който се опитва да ни спаси, е Сатаната. Защото има нужда от хора в ада, иначе се превръща в безработен завинаги!“.

Джони Деп се завръща в американските кина!

Режисьорът също така добави, че предстоящият филм „ще бъде много забавен“.

Очаква се снимките на филма да започнат през януари 2025 г., но ако съдим от заглавието и нравите, лентата вероятно ще бъде и обидна за някои.

СЪТВОРИ ГАФЧЕ: Джони Деп поздрави Робърт Дауни Джуниър с фалшива снимка, свали я веднага (СНИМКИ)

Това не е първият път, когато Гилиъм и Деп работят заедно. Преди това Деп е играл във филмите на Гилиъм „Страх и омраза в Лас Вегас“ и „Сделката на д-р Парнасус“.