0

„Фермата“ върна риалити героите в миналото и ги принуди да живеят както техните баби и дядовци. След като два месеца праха дрехите си в язовир Диканя, мелиха брашно и квасиха мляко, сега те си сглобиха примитивна тенджера под налягане, за да направят телешки ребра по стара тракийска рецепта.

Със задачата се зае красивата Аксения, която е сред най-сръчните жени в отбора си „Стари герои“. Домакинята от Поморие нареди стъклени бутилки с вода в казан, а отгоре сложи месото, пера зелен лук и черен пипер на зърна. След това облепи ръба на съда с тесто така, че капакът да се запечата и го затисна отгоре с камъни, за да не изхвърчи, докато ястието ври на бавен огън. „Цвърчи си като тенджера под налягане!“, отбеляза изумена гимнастичката Валерия, минавайки покрай „изобретението“.

В последните дни „Фермата“ функционира по-скоро не като риалити, а като месарница, а участниците се държат като транжори. Размахвайки сатъри и ножове, те успяха да разфасоват цяло теле. От бутовете му ще трябва да направят суджуци, а от тестисите и лимфните възли - супа.