1

Б ившата на Денис Теофиков - Алекса Ангелова е хвърлила око на актьора от "365 дни" Микеле Морона. Самата Алекса се похвали, че двамата имат общ чат. Очевидно нашенката е привлякла вниманието на актьора след като отговаря на всяко нейно съобщение. 

Последно тя е писала съобщение за рожденият му ден, а Микеле й е отговорил с придружаващо сърце. Очевидно от скрийншота може да се разбере, че гримьорката и секссимволът са си писали и преди като тя му изпращала и нейна снимка. 

.

 .

Гримьорката очевидно усилено търси комуникация с актьора, беше и постнала и стори, че секссимволът е гледал сторитата й в инстаграм. 

Италианският чаровник Микеле Морони, по който въздишат хиляди фенки по целия свят вече идва няколко пъти в България. Последния път посети студията на „Ню Бояна“. „Това ме прави много щастлив, защото нямам търпение да се върна отново на сцена и ако в този ден сте там и се разхождате около студията, елате да се забавляваме заедно, ще свирим нови песни от новия албум, ексклузивно. Обичам ви!“, сподели в кратко видео в личния си профил в Инстаграм звездата от сериала „365 дни“.

ЩЕ ИМА ВЪЗДИШКИ! Микеле Мороне избира новата Мис БГ