0

О ще главоболия ще има Катрин Йорданова със закона. От Софийската районна прокуратура обявиха, че започват проверка за ново нарушение срещу "Мис Силикон".

Това става след подаден сигнал за опасно шофиране по столичен булевард. Във видео, което бе публикувано в профила на Катрин се вижда, че докато тя шофира гали кученце и не държи волана на автомобила си с ръце. По-късно въпросното клипче бе премахнато от Инстаграм.

След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 02 РУ – СДВР, като наблюдаващия прокурор е дал указания за действия, които следва да бъдат извършени в хода й.

СВЕТНА КАТО КРУШКА: Кръвната проба закова Мис Джигит!

В началото на седмицата плеймейтката прекара една нощ в районното, след като при рутинна проверка е дала положителна проба за употреба на кокаин. Самата тя твърди, че не употребява никакви наркотици и активно се занимава със спортни дейности.

Мис Джигит социално слаба, отървава глобите!

Името на „Мис Силикон” нашумя през януари, когато тя се показа в социалните мрежи как шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч. През февруари Катрин отново демонстрира шофьорските си умения и пак с превишена скорост. На предното стъкло на автомобила, който караше плеймейтката имаше стикер „Република България - Народно събрание”. Тя заяви, че колата не е била нейна, а от парламента обявиха, че стикерът е фалшив.