0

С лед полевия тест на пътя, и кръвната проба на силиконката Катрин Йорданова е отчела наличието на кокаин в кръвта й, потвърдиха информацията от понеделник източници на "Телеграф"! 

СТИКЕРЪТ НЕ Я СПАСИ: Сгащиха Мис Джигит на кокаин!

Провалената участничка в конкурса "Мис Силикон" се прочу като Мис Джигит, след като пусна клип как шофира с 256 км/ч по магистралата, а по-късно цъфна зад волана на "депутатски" Мерцедес с лепенка на НСО, която се оказа менте. В понеделник Катрин бе закована в столичния квартал „Младост“ да управлява мощния си автомобил на кокаин. Катрин бе отведена във Военно медицинска академия, за да даде кръвна проба и бе задържана за 24 часа. 

МИС ДЖИГИТ: Известна силиконка хвърчи с 250 км по магистралата! (ВИДЕО)

Драмите на едрогърдата джигитка обаче не свършиха дотук. От Българската асоциация на пострадалите при катастрофи обявиха, че ще внесат сигнал в прокуратурата, заради безразсъдното й шофиране.

„Прокуратурата има целия арсенал от възможности, може да се назначат експертизи, които да докажат, че именно Катрин е на клиповете в социалните мрежи", заяви Илия Тодоров от асоциацията в ефира на NOVA, като подчерта, че за всичките си провинения наказанието е до 3 години затвор.

НОВА ИЗЦЕПКА: Мис Силикон си гали кучето зад волана (ВИДЕО)

От полицията пък обясниха, че ако се съберат достатъчно доказателства, може да ѝ бъде потърсена отговорност за дребното хулиганство.