0

С иликонката Катрин Йорданова, която се прочу като Мис Джигит, след като пусна клип как шофира с 256 км/ч по магистралата, а по-късно цъфна зад волана на "депутатски" Мерцедес с лепенка на НСО, блeсна с поредна изцепка.

МИС ДЖИГИТ: Известна силиконка хвърчи с 250 км по магистралата! (ВИДЕО)

Този път Катрин бе закована в столичния квартал „Младост“ да управлява автомобила си на кокаин, научи „Телеграф“. Тя е била спряна на бул. "Атанас Манчев“ от пътен патрул за рутина проверка. Направения полеви тест реагирал положително на кокаин.

НОВА ИЗЦЕПКА: Мис Силикон си гали кучето зад волана (ВИДЕО)

Мис Джигит незабавно е откарана до Военна медицинска академия за кръвна проба.

По първоначална информация Мерцедесът не е неин. Тъй като и кръвната проба е потвърдила по-късно наличието на високорисковия наркотик в кръвта й, ще се наложи да плати равностойността на автомобила. Подобни бързи и лъскави возила струват между 200-300 000 лева.

Междувременно от съобщение на парламента стана ясно, че стикерът на колата е фалшив. Същият бил копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на Народното събрание, обявиха от институцията.

Братът на "Мис Силикон 2022" Йордан Йорданов също коментира случая. „Тя тренира усърдно, спортистка е. В момента тренира бокс и много се съмнявам да е употребявала някакви забранени субстанции”, коментира той и добави, че Катрин му казала, че не е виновна. По думите на Йорданов и друг път са правени такива тестове на сестра му, а резултатите винаги са били отрицателни.