0

26-годишната звезда от “Еуфория” и “Белия лотос” Сидни Суини разкри как се е научила да обича тялото си, такова каквото е. 

“Когато бях в гимназията, се чувствах неудобно от големите си гърди и бях сигурна, че когато навърша 18 години, ще намаля размера на бюста си”, призна Суини за списание Glamour. 

Актрисата разказа, че майка й Лиза я е накарала да преосмисли решението си: „Майка ми ми каза:„ Не го прави. Ще съжаляваш. Толкова се радвам, че не го направих. Харесвам гърдите си. Те са най-добрите ми приятелки", заявява актрисата. 

"Тялото на всеки е красиво. Когато сте уверени и сте щастливи отвътре, това наистина се вижда от другите хора", обясни тя. „Преминах през този процес на прикриване на тялото си на толкова млада възраст, но след като станах по-уверена в себе си, това се промени. Искам да покажа на момичетата, че е невероятно, красиво и овластяващо да уважаваме телата си", категорична е Суини. 

Като ученичка Сидни носи широки суичъри, за да прикрие фигурата си, но сега облича, каквото си пожелае. Въпреки увереността си, Суини не може да спре манипулираните заглавия на таблоидите. 

“Заглавия от сорта на “Сидни Суини показа показа гърди” или ”Сидни Суини със скандална рокля, ме възмущават. Нося рокля, каквото би облякла всяка друга знаменитост, но просто имам големи гърди. Ако друга жена облече същата рокля, медиите ще се дивият от нейната елегантност и изтънчен вкус”, заключва Сидни.