0

26-годишният състезател по джудо Румен Радев отпадна след извънредна елиминационна капитанска битка в „Игри на волята“, след като преди дни в епизод от едноименното риалити стана ясно, че голяма част от участниците са направили груби нарушения на правилата на продукцията и Албена Ситнилска дори бе дисквалифицирана заради внасяне на телефон.

Румен влезе в предаването с любимата си Теодора Мудева, а в забавния блиц"F*ck, Marry, Kill" избра да се ожени за Денислава.

ВИОЛЕТА, ДЕНИСЛАВА, МОНИКА

KILL: Бих убил Моника, понеже нямам какво толкова да си говоря с нея.

MARRY: Бих се оженил за Денислава...

FUCK: … а пък с Виолета не бих преспал.

НИКОЛ, ВЕСЕЛИНА, ЕЛЕНА

KILL: Бих убил Елена, защото много ме ядосваше накрая.

MARRY: Дунева предполагам, че може да готви, затова май ще се оженя за нея.

FUCK: С Веси не можах да създам чак такава емоционална връзка, че да помисля да си легна с нея.

Дани от "Игри на волята" вдигна мерника на Румен Радев, иска да се пъхне в леглото на Мис България! (ВИДЕО)

МИХАИЛ, ВАСИ, РЪЛЕВ

KILL: Васил го убивам директно, без да се замисля даже, защото с Васил не можахме да намерим път един към друг... така да го кажа. Имахме доста разногласия, а пък малко или много ме дразнеше.

MARRY: С Мишо... пълна хармония, много се разбирахме. Говорихме си за ядене, за разходки, за семеен живот. Така че, Мишо, за тебе ще се оженя задължително, брат!

FUCK: Аз Рълев го приех като малкия си син, малко или много, така че по скоро бих го приел като дете, отколкото да си легна с него. Така че ще те осиновя и теб. Имам на какво да те науча още.

ЦВЕТИ, СИТНИЛСКА, ОРЯШКОВА

KILL: Ами... ще убия Ситнилска, защото, малко или много, заради нея май съм тук. Тя по-скоро е една от причините да си тръгна.

FUCK: Цвети.. Ако не беше отишла на Чистилището, можеше и да си помисля.

MARRY: За Мимето се оженвам без проблем.

Николай за другите от "Игри на волята": Денислава е не просто хубава, има качества за нещо повече! Гатьо е готин, а Цецо е много арогантен тип (ВИДЕО)

ИВА, ЦЕЦО, ГАТЬО

KILL: Цецо го убивам, понеже аз не харесвам арогантни и самонадеяни хора, а той беше точно такъв. Същият като Момчил и Васил, само че те май бяха малко по-интелигентни от него и го правеха по малко по-интелигентен начин, докато той си го заявяваше ей така... с лека ръка. Затова Цецо ще го убия.

MARRY: На Гатьо аз му готвих няколко пъти между другото сутрин закуска, така че може да се оженим. Без проблем. Няма да има голяма разлика от престоя ни заедно и след това.

FUCK: Ива... Аз вече си имам жена, с която мога да си спя. Няма да намеря по-красива жена (от Мудева), така че Ива, съжалявам, но ще трябва да си спиш сама.

Васил от "Игри на волята" с разтърсващо признание: Ще се женя за Мони! (ВИДЕО)

Гатьо от "Игри на волята" ги подкара здраво: Ще ги избия всичките! (ВИДЕО)

ГОРЕЩИ ОТКРОВЕНИЯ: Виктория от "Игри на волята" би преспала с Цецо просто ей така! (ВИДЕО)

ПОДМЯТАТ ГО КАТО ПАРЧЕ МЕСО: Поредна участничка от "Игри на волята" бройна Румен Радев! (СНИМКА+ВИДЕО)

Веселина от „Игри на волята“: Бих преспала с Румен Радев! (ВИДЕО)