2

Н осителката на титлата Мис България Антония Петрова разкри как е успяла да отслабне с цели 13 килограма само за година.

ЗА ЧРД: Антония преспа в кратера на вулкан!

Пред „Телеграф“  блондинката напълно отрече слуховете, че е влязла във форма благодарение на така популярните инжекции за отслабване. 

Тяло 

„Нищо не съм чувала за тях. Не съм ги ползвала. Свалих килограми по напълно здравословен начин, с фастинг и хубава храна. Без спорт“, каза Мис България.

Отвлякоха Антония Петрова в Рим (ВИДЕО)

Красавицата, която в момента е на пътешествие с яхта в Гърция, зарадва почитателите си с прекрасни снимки по бански и показа, че дори и след две раждания може да засенчи всяко едно 20 годишно момиче.

Антония винаги е била под светлините на прожекторите, а с това неизменно идват и множеството коментари за външния й вид, за които тя признава, че е свикнала и отдавна не обръща внимание.

СЛАДЪК ЖИВОТ: Мис България обиколи над 60 гръцки острова!

„Още преди години приех, че всяка промяна във визията ми ще бъде критикувана“, споделя Антония в публикацията си, като разкрива, че независимо дали напълнява или отслабва, винаги ще има коментари и догадки. 

Ген 

За нея обаче най-важното е как се чувства, а не как изглежда.

НА ШЕСТАТА ГОДИНА:Вдигнаха Тоца във въздуха! (СНИМКА+ВИДЕО)

Тя признава, че след две бременности и интензивен начин на живот е било необходимо да предприеме стъпки за възстановяване на формата си: „Две бременности и раждания в рамките на 4 години… въпреки добрия ми ген, на който не мога да се уповавам вечно, реших да предприема мерки“.