0

Р апърът Тимбаленд се извини на Бритни Спиърс задето бе казал, че Джъстин Тимбърлейк е трябвало да й сложи "намордник". Това се случва на фона на публикуваните противоречиви мемоари на певицата.

Така песента Cry Me a River, която продуцира Джъстин Тимбърлейк нашумя отново след разкритията на певицата, че е направила аборт на 19 години от певеца. И според феновете хитът Cry Me a River е посветен специално на певицата, което предизвика вълна от гняв.

ИСТИНСКА САПУНКА: Джъстин Тимбърлейк забременил Бритни Спиърс

„Тя полудява, нали?", възкликна Тимбаленд в отговор на тези разкрития. „Исках да му се обадя и да го предупредя: „Джей Ти, трябва да сложиш намордник на това момиче." Това изказване на рапъра вбеси феновете на Бритни Спиърс, които го разкритикуваха, защото видяха в думите му подигравка с психическото здраве на певицата и преживяното от нея. Освен това, според много фенове, психическото здраве на Тимбаланд също е под въпрос и не е редно той да си позволява подобни изявления.

ИЗНЕВЕРИ И НАРКОТИЦИ: Най-шокиращите разкрития от книгата на Бритни Спиърс

Според рапъра мемоарите на Бритни Спиърс имат за цел да привлекат внимание и да спечелят пари. След критиките обаче той се извини. „Извинявам се на всички фенове на Бритни, дори на самата нея“, написа певецът в социалните мрежи. Тимбаланд също каза, че певицата може да казва каквото намери за добре. "Казвайте каквото искате. Кой съм аз, за да ви казвам? Сгреших", добави той, цитиран от БГНЕС.

СТАВА СТРАШНО: Адвокатите на Джъстин Тимбърлейк погнаха Бритни Спиърс заради мемоарите й

Бритни, която излизаше с Тимбърлейк от 1999 до 2002 г., нарече решението си да направи аборт "мъчително" и добави, че ако решението зависеше от нея, тя никога не би се решила на аборт. "Бременността беше изненада, но не беше трагедия за мен. Обичах Джъстин толкова много и винаги очаквах, че един ден ще имаме семейство. Просто щеше да се случи много по-рано, отколкото очаквах. Той обаче каза, че не сме готови за дете, че сме "твърде млади. Сигурен съм, че хората ще ме мразят за това, но аз се съгласих да нямам бебе." Преди това Джъстин Тимбърлейк беше изправен пред гневна реакция от страна на потребителите. Да направиш аборт, защото не си бил готов да станеш баща, е направо дъното“, писаха му фенове.