0

В идео, в което Хари Стайлс страстно целува и опипва моделката Емили Ратайковски в Токио, стана хит из медиите тези дни, но се оказва, че британският певец всъщност си е падал по сексапилната брюнетка, още когато тя нашумя с ролята си във филма от 2014 г. „Не казвай сбогом“ (Gone girl).

Появиха се други кадри, в което преди осем години Хари и колегите му от групата One Direction са попитани от журналистка дали си падат по някоя знаменитост, на което само Стайлс свенливо отговаря, но пък с конкретно име, казвайки това на Емили.

Интересното е, че по това време Хари излизаше за кратко с модела Кендъл Дженър, която до някаква степен наподобява визията на култовата брюнетка Ратайковски.

Оказва се, че 29-годишният изпълнител в момента сбъдва мечтата си да бъде с момичето, което е харесвал още на 20 години.

На всичкото отгоре въпросната 31-годишна красавица в последно време е необвързана, макар да беше засичана от папараците на романтични срещи с Пийт Дейвидсън, Ерик Андре, Джак Гриър и диджей Орацио Риспо.

Иначе тя наскоро се разведе с бащата на двегодишния си син Силвестър – Себастиан Беър-Макклард, с когото пък се раздели заради негови изневери.

Хари също е свободен, след като през ноември се раздели с актрисата и режисьорка Оливия Уайлд, с която бяха заедно в продължение на две години.

СЛЕД КАТО ГИ СПИПАХА ДА СИ ПУСКАТ ЕЗИК: Емили Ратайковски иска прошка от бившата на Хари Стайлс