0

Б ялата фланелка, която бе сложил Меси, когато обяви, че отива в Интер Маями, е съвсем обикновена само за непосветените. Оказа се, че тя струва 1000 евро, лукс с марката на Louis Vuitton.

Меси рядко дава интервюта, затова когато се появява пред обективите, той е гледан под лупа, изтъкна „Ас“.

Тениската на аржентинеца носеше логото на луксозната марка с послание, което гласеше „Do a Kickflip“, техника от скейтборда.

Семпла само на пръв поглед, фланелката на Меси предизвика истински фурор в социалните мрежи. В уебсайта на „Луи Вюитон“ тя може да се закупи за почти 1000 евро, в други онлайн портали цената й варира от 800 до 1400 евро.

„Тениската Do A Kickflip е закачлива дреха със ситопечат, включваща вдъхновения от скейт слоган отпред и зимно лого LV отзад“, е описанието й в сайта на луксозната модна фирма. 

„Изработена от компактно памучно трико, отличава се с нормална кройка с леко паднали рамене. Артикулът е завършен с копринен етикет на Louis Vuitton с обърнат ефект.

Kickflip е един от основните трикове в света на скейтборда, при който скейтърът прави със скейта си завой на 360 градуса по надлъжната си ос. 

Техниката е изобретена през 1983 г. от Родни Мълън.