0

Е дно пътуване на Шакира до Стария континент, което направи преди няколко месеца, даде много поводи за разговор. 

Медиите раздухаха предполагаема романтична връзка с Люис Хамилтън дори само от присъствието на колумбийката на Гран при от Ф1 в Силвърстоун.

След състезанието и двамата бяха видени в нощния клуб „Tape London“, място, високо ценено от множество знаменитости, които го посещават всеки ден.

„Те бяха заедно на ВИП маса и Шакира беше видяна в задълбочен разговор с Люис, както и с няколко други членове на нейния антураж“, твърди The Sun. 

СТРАСТНИ СРЕЩИ: Разкриха кой прескача дувара на Шакира нощем в луксозно имение в Ибиса

После пилотът и певицата бяха заедно в Ибиса и прекараха една нощ в имението на Шакира, добре изолирана от нежелан  външен интерес.

„Човек, с когото говорих, е видял Хамилтън да идва тук една от нощите в комплекса“, разкри испанската тв водеща и модел Тамара Горро.

Но популярен астролог на име Виктор Флоренсио, роден в Доминиканската република, с показателния прякор „Детето чудо“ (El niño prodigio), отсече, че връзката Шакира – Хамилтън няма бъдеще.

„Детето чудо“ обясни и точната причина в интервю за сп. People. Астрологът уверява, че британецът "иска син“, идея, която Шакира не е възприела с отворени обятия, тъй като в момента "не съм убеден, че на нея й е до това".

„Детето чудо“ обаче изтъкна, че въпреки разминаването в плановете, двамата са свързани със „страхотно приятелство“.

„Има нещо красиво между тях, но това е приятелство. Ако се съберат в общ бизнес, те двамата биха се справили много добре - виждам изобилие, богатство. Но не виждам много бъдеще", каза той. 

Но астрологът вижда Шакира и Люис като истински ураган в леглото: „Хамилтън е Козирог, Шакира е зодия Водолей. Те са въздух и земя. Те ще са торнадо в леглото!“

За испанското издание на People "Детето чудо" даде прогнозата си и за връзката между бившия партньор на Шакира - Жерар Пике, и сегашната му млада приятелка Клара Чиа. По думите му предстои да стане известно името и на друга любовница на някогашния капитан на Барселона. Според астролога Клара Чиа пък ще направи всичко възможно, за да забременее от Пике, който, пак според "Детето чудо", не бил влюбен в Клара, която щяла да има "много проблеми".

Захвърли задръжките: Шакира на нощни лудории с млади милионери в Барселона