0

К ралят на рока Елвис Пресли и съпругата му Присила Пресли имат таен внук, който живее във Флорида, според сензационни съдебни документи, подадени в горчива съдебна битка между вдовицата на певеца и бивш бизнес партньор.

В документ от 17 октомври, с който RadarOnline.com се сдоби ексклузивно, някогашен партньор на Присила – основател на аукционна къща, съосновател на компания на името на Присила – хвърли бомба за „дълбоките лични връзки на актрисата с Флорида. ” В делото се твърди: „Нейната покойна дъщеря, Лиза Мари Пресли, е живяла във Флорида, заедно с внука (внука на Елвис Пресли), който все още живее във Флорида към днешна дата“.

Документът не посочва името на мистериозния внук на легендата на рокендрола. Единственото дете на Елвис и Присила беше Лиза Мари, която почина на 54 години през януари 2023 г. от запушване на тънките черва, което беше резултат от сраствания, причинени от операция за отслабване, на която се подложи преди няколко години.

Развитието беше включено в изменената жалба на Бриджит Крус в правната битка и е опит да се предотврати отчаяният опит на Присила да отхвърли делото въз основа на твърдението, че тя няма много връзки с Флорида. „Знаем, че дъщерята на Лиза, Райли Киоу, живее в Калифорния, а не във Флорида, и че синът й Бен почина през 2020 г.“, според Тони Ортега, разследващ журналист, който описва връзките на Лиза Мари със Сциентоложката църква и за първи път съобщава за делото в своя бюлетин. Ортега добави: „Искът наистина споменава Райли няколко пъти, но е ясно, че внукът във Флорида, за който говорят, не е Райли. По-малките дъщери близначки на Лиза, Харпър и Финли, живеят с баща си Майкъл Локууд в Калифорния“. „Искането, с други думи, предполага, че Лиза е имала друго, неизвестно досега дете, което живее днес във Флорида, и че този съществуващ внук е част от причината Присила да има определени връзки с щата:.