0

В ръзката на Лейди Гага и финансиста Майкъл Полански е минала на ново ниво и скоро може да се очаква сватба, съобщиха пред ЕТ приближени на двойката.

Лудост

Лейди Гага била влюбена до уши в Полански, но не искала да пришпорва нещата. Той ухажвал певицата още от 2019 г., когато се запознали на коледно парти. Той е един от най-желаните ергени в Холивуд.

10 актьори, които се подвизават под псевдоними!

Полански управлява фондация „Паркър”, която е фокусирана във финансирането на изследвания за откриване на лекарство срещу рака.

Лейди Гага с Полански на Супербола на 11 февруари

 Лейди Гага с Полански на Супербола на 11 февруари
Getty Images

Фондацията бе създадена с капитал ат 600 млн. долара, дарение от един от основателите на Фейсбук - Шон Паркър. 

Кариера

Певицата и филантропът от известно време живеят заедно, но засега отричат упоритите слухове, че са сгодени. Лейди Гага ще се превъплъти в ролята на Харли Куин в продължението на сагата за Жокера.

ОТМЕТНА СЕ ОТ ДУМАТА СИ: Лейди Гага няма да плати обещана награда

Там тя ще замени Марго Роби, която се отказа от ролята на злодейката. Първата част донесе на продуцентите над един милиард долара. Очаква се интересът към втората част да е още по-голям заради участието на Гага.

Лейди Гага с Полански на Супербола на 11 февруари

 Лейди Гага с Полански на Супербола на 11 февруари
Getty Images

„Майкъл е моята котва, която ме държи стабилна”, заяви тя в коментар по повод връзката си. Кариерата на Лейди Гага се развива с бесни темпове, след като тя стана лице на популярната игра Fortnite.

ЛЕЙДИ ГАГА В СЪЛЗИ: Сбогува се с близък приятел (СНИМКА)

Участниците вече могат да играят с аватар на певицата. Тя е осигурила музикалните мотиви от свои песни. Интересно е, че певицата започва да прави луди пари от обвързването си с Fortnite от момента, в който започнала да излиза с Полански.