0

М ексиканската актриса Салма Хайек скри шапките на всички на премиерата на филма „Професия: Стриптийзьор 3“ (Magic Mike's Last Dance). Тя цъфна на партито по бельо и прикова вниманието към себе си, разбивайки всички стереотипи за това как трябва да се облича омъжена жена на 50+.

Сексбомбата бе наметната с рокля с флорални мотиви, наподобяваща рибарска мрежа. Дрехата, а и походката на актрисата, дадоха възможност присъстващите да се насладят на всяка гънка от тялото й, а партньорът й в американската трагикомедия на режисьора Стивън Содърбърг - Чанинг Тейтъм, се изчерви, когато бе попитан как намира тоалета на колежката си.

56-годишната Хайек подгря феновете си още преди премиерата, като пусна в своя Инстаграм клипче, на което се поклаща сексапилно. Пищната брюнетка бе опънала косата си в конска опашка, а в добавка към рибарската мрежа имаше голяма верига на врата и зелена плетена чанта. На краката си актрисата беше нахлузила сандали с масивни токчета.

Както всички могат да се уверят, Салма изглежда страхотно благодарение не само на генетиката си, но и на редовните тренировки, хранене и козметични процедури. Въпреки че почитателите й имат сериозни основания да се съмняват, че гърдите на Хайек се увеличават от само себе си, тя твърди, че това е точно така. А коментарите в интернет за последната й провокация не стихват: „Салма е невероятна красавица“, „Това е предизвикателство към цялото общество“, „Дрехите нямат възраст“, „Колко е секси дори на 56“, „Истинска и женствена“.

.

 .