0

П очти 10 години след като си подстрига опашката, Васил Найденов отново се появи с вързана коса по време на последното си участие в хитов столичен ресторант.

Любимецът на няколко поколения българи изненада феновете си с новата визия, а те го възнаградиха с нестихващи овации през цялото време.

Мода

Припомняме ви, че преди десетилетие Кеца отново се носеше с подобна фризура. След това и Кирил Маричков пусна опашка, а Васко реши да промени и се подстрига. Оттогава той поддържаше една и съща фризура. Васко смени два тоалета по време на участието си и бе в завидно прекрасно настроение, което определено успя да пренесе на всички, дошли да го слушат. Сред тях бяха и родните изпълнители Мария и Лазар Кисьов.

Желание

Повече от час Найденов пя на бис за всички препълнили заведението и им даде възможност дори да си избират негови песни. „Ще пея каквото кажете. Е, сега да не ми поискате песен на Азис“, засмя се Найденов, след което подхвана една след друга „По първи петли“, „Сбогом, моя любов“ и „Телефонна любов“. С Кеца на сцената бе и Косьо Цеков, както и беквокалистите му, които също се раздадоха докрай на присъстващите.