0

И кръвната проба на певицата Диона е готова, след като при проверка на пътя полеви тест реагира положително на наркотици, а самата певица отрече да се е друсала преди да седне зад волана.

Въпреки че Диона твърди, че е взимала лекарства на прах срещу грипа, кръвната й проба също е положителна за кокаин, а тази от урината ѝ - за кокаин и марихуана, съобщи NOVA.

По-рано Диона публикува пост в Инстаграм, след като беше задържана да шофира луксозен автомобил с положителна проба за наркотици.

„Не бързайте да ме заклеймявате, съдите и обвинявате! Не знаете много неща за личния ми живот, за здравословното ми състояние, за мен като цяло. Съдействала съм на органите на реда, както е редно. Понесла съм отговорност за обвинението, което ми беше отправено. Доколко е основателно ще се разбере от кръвните проби”, написа тя в социалната мрежа.

Диона пред "Телеграф": Взех прахчета, не наркотици!

Instagram

Припомняме, че попфолк звездата беше спряна за проверка във вторник на столичния булевард „България”. След като полевият тест реагирал на кокаин, полицаите са я арестували и отвели в Шесто РУ. Взета ѝ е и кръвна проба. По-късно поп фолк звездата беше пусната под парична гаранция от 5000 лв.

СТЪЖНИ Й СЕ: Пускат Диона под тлъста гаранция!