0

Щ е се превърне ли проговарянето на Джъстин Бийбър за Пъф Деди в мълчанието на агнетата, когато някои отиват на заколение – това се питат медиите отвъд океана, а и не само там.

Смята се, че канадската попзвезда Бийбър, ако проговори, то може да прати на бесилото не само своя ментор Пъф Деди, но и редица други звезди от първа величина от американския шоубизнес. Буквално всеки час изникват подробности – някои определено са спекулации, други обаче заслужават сериозно внимание от правораздавателните органи. А скандалът може да се превърне в най-големия в историята на световния шоубизнес въобще и да направи така, че тези със самоубилия се (при странни обстоятелства) Джефри Ъпстийн или с голямата патардия около Харви Уайнстийн да изглеждат като миловидни партита.

Гаранция

Арестуваният през миналия месец без право на парична гаранция рапър и продуцент Шон Комбс, известен преди като Пъф Деди, Пи Диди и т.н., всяка седмица се сдобива с нови обвинения, като тъжителите отиват вече над 3000, но бройката постоянно се променя. Обвиненията срещу него са разнообразни. Най-сериозните са за трафик на хора – мъже и жени. Повечето от тях са принуждавани да проституират или да се снимат в порнофилми, някои от които самият Пъф Деди режисирал, а после продавал за баснословни суми на избрани клиенти или пък със заснетото е изнудвал участниците. Сред сниманите в тези порнофилми са и редица знаменитости от първа величина, но засега не се съобщават конкретни имена. Някои твърдят, че са били принуждавани, други казват, че са били дрогирани против волята им и с тях са вършени срамни неща. Говори се за побоища и рекет.

КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКО? Пи Диди имал секс записа с високопоставена личност!

Що се отнася до самия Джъстин Бийбър, то той в момента е обект на интерес от англоезичните медии, заради откритото си приятелство с Шон Комбс Знае се, че в началото на кариерата му канадецът Джъстин записа как пее и в съпровод с китара. Видеото праща на Ъшър – друга от първостепенните звезди на музикалния бизнес, който от своя страна го свърза с Шон Комбс. По това време Бийбър е едва на 15 години. Пъф Деди се постара Джъстин да бъде забелязан от медиите и организаторите на концерти, като успя скоростно да го превърне в голяма звезда. За всички той беше ментора на канадчето, което беше тикано напред от напористата си майка. Сега обаче излизат наяве пак стари клипове, където нещата вече се тълкуват различно, а не само като закачка между учител и чирак. В едно видео Шон прегръща Джъстин и казва на камерата за Бийбър: „Той прекара четиридесет и осем часа с Диди, къде излизахме и какво правихме, не можем да разкрием, но определено това е негова стара мечта“.

Има различни тълкувания на отношенията между двамата. Започва да се говори за много скъпи подаръци, които Пи Диди прави на невръстния Джъстин, някои са коли за стотици хиляди долара. Появяват се и всякакви намеци какво двамата са правили. Някои дори директно питат дали Джъстин не е вършил неприлични услуги на ментора си. Припомня се как преди време в интервю Бийбър се разговори за отношението с колежката си Били Айлиш, че двамата с нея са само приятели и той се опитва да я предпази от задкулисието на шоубизнеса, което е най-ужасното нещо през живота му и че отново не би се върнал през този хорър, който е преживял, когато е бил в началото на кариерата си. Припомня се сега, че в това начало Бийбър е бил заедно с Пъф Деди.

Връзки

Ако Бийбър проговори достатъчно, нещата около Шон Комбс биха се влошили сериозно. Но в момента има само спекулации дали той е участвал във въпросните порнофилми и дали отношенията му с Диди не са прекрачили прага на връзката учител и ученик.

В същото време все по-силно на преден план излизат и връзките на кандидата за президент Доналд Тръмп с Шон Комбс. Пъф Деди е от малкото в шоубизнеса, които открито си позволяват да подкрепят Тръмп и да призовават да се гласува за него. В различни интервюта Тръмп често е наричал Пъф Деди добър човек, на когото може да се вярва. Сега това се обръща с пълна сила върху бившия US президент, който си има свои проблеми с правосъдието в Америка.

Шон Комбс обаче започва да излиза на светло и се оказва едва ли не, че в последните години е бил най-важната фигура в американския (следователно и в световния) шоубизнес, особено в музикалния. Много успешен като продуцент и с добър нюх за комерсиалното, той наистина е виждал потенциала в редица артисти, продуцирал е от малки деца, до утвърдени звезди. Но се припомня и това, че още от ранните си години има връзка с престъпността.

Харлем

Роден в нюйоркския квартал Харлем на 4 ноември 1969 г., израснал в Маунт Върнън (северно от Бронкс), Шон Комбс винаги е изтъквал, че е типичен нюйоркчанин. Първите си години прекарва в сериозна бедност. Майка му Джанис е модел и помощник-учител. Баща му Мелвин Ърл Комбс е служил в армията, а после работи за накропласьори. Застрелват го, когато Шон е на 2 годинки.

Пъф е католик, служи в местна църква като помощник. Завършва католическо училище, в което се учат само момчета. Играе футбол и отборът му печели с него училищното първенство на Ню Йорк. Шон твърди, че получил прякора си Пъф в детските години, защото издавал подобни звуци, имитирайки прасета, а и бил пухкав.

През годините вярата му търпи развитие. Заявява в интервю: „Стремя се да разгранича правилното от грешното, за да мога да се моля в синагога, джамия или църква. Вярвам, че има само един Бог.“ А миналата година допълни: „Вярвам, че Бог е жена“.

РАЗЮЗДАНО ПРИ ПЪФ ДЕДИ: Уилям и Хари едва се измъкнали от оргия, но Джъстин Бийбър - не! (ВИДЕО)

Шон Комбс е баща на седем деца. Първото му биологично дете е син и се ражда през 1993 г. от модната стилистка Миса Хилтън. Комбс има от 1994 до 2007 г. връзка с модела и актриса Кимбърли Портър.Той отгледа и осинови Куинси (роден през 1991 г.) - син на Портър от предишна връзка с неговия продуцент. Кимбърли му ражда друг син през 1998 г. и дъщери близначки през 2006 г. Портър почина от пневмония през 2018 г. Пет месеца преди да му се родят близначките, на Комбс му се ражда друга дъщеря, чиято майка е Сара Чапман. Той призна момичето и се грижи за него. Седмото дете на Шон Комбс също е дъщеря и се появи през октомври 2022 г., нейна майка е Дана Тран.

И така имената на децата му са синовете Куинси Тайлър, Джъстин и Крисчън, първородната дъщеря Ченс, близначките Д'Лайла и Джеси, седмата е Лав Шон. Любопитното е, че първите три са момчета (с осиновения Куинси), а след това идват четирите момичета.

Маями

Шон Комбс през годините имал връзки с различни жени, някои от тях са световни знаменитости, като Дженифър Лопес и Марая Кери, други станаха известни покрай него. Последната му приятелка е Йънг Маями, с която бе във връзка от 2021 г. Двамата се разделиха в началото на тази година, след като започнаха обвиненията срещу Пъф Деди и едно по едно да бъдат завеждани дела срещу него. А Маями бе обвинена, че е била проститутка на Шон Комбс. Обвинението е от продуцента му Родни Джоунс-младши, известен като Лил Род. Според него Йънг е пренасяла с частен самолет наркотици за Шон, който ги е пласирал в Ню Йорк и на други места. Сред дрогата е т.нар. розов кокаин – смес от кокаин и екстази, който се смята за свръхопасен. Има мнения, че точно с розов кокаин Диди е упойвал много от гостите си, които е принуждавал да проституират и снимат порнофилми.

В бяло

Най-пикантни подробности, но и най-неясно каква част от тях са истина или измислица, изникват около легендарните бели партита на Шон Комбс. Прави ги в имението си в Източен Хемптън и години наред са смятани за най-върховните събирания на знаменитости, а с влизането там се е смятало, че са те признали наистина сред първенците на шоуто. През тези бели партита са минали всички от световния шоубизнес – от актьори, през певци, танцьори, дизайнери, художници и др., но е имало и напълно неизвестни. Твърди се, че извън официалната част, на която са водени дори бебета, е имало друга, задкулисна, която е втрещяваща и страшна. Тя е била пълна с оргии и насилие. В американската преса писаха дори, че на тези оргии в продължение на дни е изнасилвано 9-годишно момче за радост на приятели на Комбс. Основно мъже и жени се твърди, че са попадали в тези оргии. Някои са били дрогирани и принуждавани да правят секс с хора, с които при никакви други обстоятелства не биха го направили, дори за купища пари – поне така се твърди.

Шон Комбс от ареста прати отговор чрез адвокатите си, в който категорично отхвърли тези твърдения и изрази учудване, че му се приписват такива чудовищни работи. Тепърва ще се решава от съдебните органи кой какво и как, но ловът на сензации е в разгара си.