0

С понсорите започнаха да се отказват от услугите на Йонислав Йотов-Тото след изцепката с Тити Папазов в подкаста му. Така скандалът с Тото от „СкандаУ“ се разраства.

Сътрудничество

Първо хотелът във Велинград, където трябваше да се проведат следващите подкасти на Тото пред публика, съобщи, че са отменени проявите и парите за билетите ще бъдат връщани до края на август. Фенове веднага подкрепиха това и дори имаше такива, които написаха в социалните мрежи, че това е хотел, където си заслужава човек да почива, след като има такова отношение.

Българското подразделение на световен гигант на безалкохолни напитки също прекрати сътрудничеството си с Тото от „СкандаУ“. Оттам съобщават, че не могат да предоставят трибуна на поведение, което не показва толерантност или насърчава тормоза и насилието.

Концерт

Засега бе отложен само един концерт на „Скандау“ в Созопол, но в този курорт предстои друг. Във Варна, Видин и Девня също не са отложени.

Има два варианта. Единият е скандалът да засили интереса към проявите на Тото и в част към „СкандаУ“. А другият е на тези концерти да има засилено присъствие на недружелюбно настроени хора към Тото. Което може да доведе до безредици.

Всичко започна с въпросния подкаст на Тото, в който Тити Папазов обяснява в неговия си стил, че и той навремето е обръснал косата на приятелката си, защото я подозирал в изневяра. Хората се възмутиха обаче повече на поведението на Тото, който не спираше да се хили сеирджийски.

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА: Певица с подробности за остриганото от Тити Папазов момиче