0

С лед Кание Уест още един рапър е обвинен в изнасилване в присъствието на изпадналия в немилост музикален продуцент Шон "Пи Диди" Комбс.

В нов документален филм, озаглавен "Крис Браун: История на насилието", множество жени описват своите преживявания с певеца, включително една, която не иска да разкрие коя е, твърди, че я е изнасилил през 2020 г., което неговите адвокати отрекоха в документалния филм.

ЗАТЪВА ВСЕ ПОВЕЧЕ: Кание Уест искал да спи с майката на жена си?!

По думите ѝ всичко започнало, след като се преместила в Лос Анджелис, за да преследва танцова кариера. Тя предприела пътуване до Маями с приятел през декември 2020 г. Докато била там била поканена на яхтата на Шон Комбс.

Когато пристигна разбрала, че 35-годишният Браун също е там и си помислила, че това е „знак“, че той може „може да е в състояние да ми помогне или да ме насочи, да ми даде някакъв съвет“, твърди тя.

„Говорехме си и той ми подаде питие. Дори не съм сигурна дали това не е моментът, в който паметта ми започва да става малко странна", твърди тя. „Не помня дали го видях да го налива, но го изпих и той просто ми подаваше още и още . Докато стоях там, започнах да се чувствам уморена и тялото ми натежа", спомян си тя.

В документалния филм адвокатите на Браун са категорични, че твърденията ѝ са напълно измислени.

Адвокат на Комбс, който в момента е в затвора по обвинения в рекет, сексуален трафик и трафик с цел проституция, отказа коментар, предаде People.

БОМБАСТИЧНИ РАЗКРИТИЯ: Диди изнасилил жена с дистанционно!

Разказът на потърпевшата продължава с това как Крис Браун я завел в спалнята, сложил я на леглото и започнал да я изнасилва под виковете ѝ да спре, но тялото ѝ не отговаряло на командите на мозъка ѝ.

Тя опитала да се защити по съдебен път, като заведе дело срещу изпълнителя, но съда отхвърлил искането ѝ, позовавайки се на „липса на наказателно преследване“. Нейните адвокати пък я изоставили, след като полицията разкрила текстови съобщения между нея и Браун след инцидента, съобщи Rolling Stone.

Друга жена разкри за предполагаемо преживяване с Браун през 2016 г.  Тя твърди, че била поканена обратно в хотелската му стая в Лас Вегас след един от концертите му и той я е ударил с юмрук в лицето.

„Когато видях Крис Браун, той се държеше странно. Изключително странно. И тогава реших да грабна телефона си и да го снимам", твърди тя в документалния филм. „След като го грабнах, той ме видя и ме удари с юмрук в лицето. Неговата охрана грабна телефона ми и ме изведоха от стаята му. Не казвам, че беше правилно това, което направих с телефона си, но това не му дава право да ме удряш в лицето", подчерта потърпевшата.