0

И зпадналият в немилост музикален магнат Шон Комбс, известен като Пи Диди или просто Диди, използвал дистанционно на телевизор, за да изнасили жена. Потърпевшата Ашли Пархам направи бомбастичните разкрития в заведено от нея дело срещу основателя на Bad Boy Records.

По думите ѝ причината за жестокостта била, че казала, че Диди има нещо общо с убийството на Тупак Шакур, докато разговаряли по телефона.

ГРЕХОВЕТЕ МУ НЯМАТ КРАЙ: Пи Диди с пет нови обвинения в изнасилване!

Според делото, получено от TMZ, Пархам се срещна с приятел на Диди в бар през 2018 г. и той се обадил на Диди по телефона, но тя не била впечатлена от известния приятел на мъжа, казвайки на Диди, че смята, че има нещо общо със смъртта на Тупак.

Пархам твърди, че Диди ѝ е казал, че ще "плати" за нейния коментар за Тупак и за проявеното неуважение. Месец по-късно приятелят на Диди, направил, така че Диди да я изнасили.

ТЪМНО МИНАЛО: Бионсе и Джей Зи въвлечени в сексскандала на Пи Диди?!

Мъжът, когото срещнала в бара я поканил в дома си в Оринда, Калифорния. Когато пристигнали от нищото се появил Диди. Той опрял нож в лицето ѝ и се заканил, че ще ѝ даде усмивка като на Жокера за думите ѝ за Тупак.

Жената твърди, че главният консултант на Диди, Кристина Хорам, също била там и посъветвала Диди да не ѝ реже лицето, защото можели да я „продадат“ на потенциални клиенти за секс. След това Хорам заплашила Пархам, че ще я прати да протитуира в най-затънтените крайчета на света, за да не види повече семейството си.

ШОКИРАЩИ ТВЪРДЕНИЯ: Федералните пуснали записа, на който Диди налага бившата си!

Пархам твърди, че Диди съблякъл дрехите ѝ, махнал ножа от лицете ѝ и извадил течна субстанция и я намазал цялата. След това Диди и консултатката му се опитали да я наврът вибратор във вагината ѝ, но той се развалил и затова рапъра хванал най-близкия до него предмет, който бил дистанционно и започнал да я изнасилва с него.

Пархам твърди, че Диди ѝ е казал, че животът ѝ е в неговите ръце и че той може да я „отвлече“ и тя никога няма да бъде видяна отново. След това Диди и още двама мъже, по негова запове, я изнасилвали вагинално и анално.

КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКО? Пи Диди имал секс записа с високопоставена личност!

След предполагаемото групово изнасилване, Паръм твърди, че Диди и неговите приятели са оставили отпуснатото ѝ тяло в дома, докато са отишли ​​в задния двор да пушат трева и цигари. Когато най-накрая дошла на себе си, грабнала нож и голяма риза и побягнала, но трябвало да премине през Диди, за да стигне до свободата. По думите ѝ се изправила лице в лице с Диди, който бил изненадан да я, защото ѝ бил дал „достатъчно наркотици, за да убие кон“.

След това Диди ѝ предложил пари, за да каже, че всичко било по взаимно съгласие, но след като тя отказала я заплашил, че никой няма да ѝ повярва и че ще навреди на семейството ѝ. Един от сътрудниците на рапъра ѝ показал телефона, на който предавал на живо от дома на сестра ѝ.

НЯМА СПИРКА: Пи Диди малтретирал сексулано 9-годишно!

В делото Пархам твърди, че Диди дори се е обадил на майка си, Джанис Комбс, в опит да я убеди да не съобщава за изнасилването. Майката на Диди ѝ е крещяла да не наранява сина ѝ и е отхвърлила твърденията на Пархам, че Диди я е изнасилил.

Диди ѝ е казал, че се е измъкнал и с по-големи престъпления и отново споменал Тупак. Един от служителите на рапъра стреляли, което накарало Диди да побегне. Тя започнала го преследвала с нож в ръка и когато го настигнала той започнал да се моли за живота си. Въпреки преживяното тя се разколебала и не го намушкала, а побягнала и се озовала на улицата, където започнала да крещи на съседите да извикат полиция. След това видяла как джипа на Диди се отдалечава от дома му с мръсна газ.

ПО СТЪПКИТЕ НА ДИДИ: Кание Уест дрогирал и изнасилил асистентката си!

Тя съобщила за изнасилването на полицията, но нито една правоприлагаща агенция не е започнала активно разследване.