0

И зпадналият в немилост музикален магнат Шон „Пи Диди“ Комбс отправи шокиращи твърдения, а именно, че федералното правителство е „оркестрирало“ изтичането в медиите на видеото, на което рапъра налага бившата си Каси.

Според нови правни токументи адвокатите на Диди обвиняват федералните в неправомерно поведение в неговото наказателно дело, а именно, твърдят, че са организирали изтичането на касетата, която първо се появи в Си Ен Ен., предаде TMZ.

НЯМА СПИРКА: Пи Диди малтретирал сексулано 9-годишно!

 

Въпросното видео е от 2016 г. и показва как Диди брутално бие Каси в коридора на луксозен хотел в Лос Анджелис, докато все още са заедно. 

Според документите Диди конкретно обвинява Министерството на вътрешната сигурноста, а не прокуратурата на САЩ.

КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКО? Пи Диди имал секс записа с високопоставена личност!

Адвокатите на музикалния магнат твърдят, че в деня, в който Си Ен Ен публикува видеото – 17 май, кореспондент от мрежата се е свързал с член на екипа на Диди, за да потърси коментар относно видео, което възнамеряват да публикуват след няколко часа.

Екипът на Диди твърди, че след като са били потърсени от медията, те са изпратили имейл до прокурорите, назначени по делото на Диди, и са им казали, че са получили информация, че Си Ен Ен има запис от хотел от 2016 г.

БЕЗГРАНИЧНА ОБИЧ: Майката на Пи Диди го защити публично!

Според адвокатите на рапъра източникът на записа е някой агент от Департаментът за вътрешната сигурност на САЩ (DHS - Department of Homeland Security), посочвайки, че служителите на DHS често били цитирани в новини за нападенията и разследването срещу Диди.

 

По думите им Каси не е човекът, който е предал касетата на Си Ен Ен, тъй като, ако е имала такава касета е щяла да я използва в процеса си срещу Диди.

 

„Записът показва мотив да се навреди на репутацията на г-н Комбс без възнаграждение – мотив, поддържан от федерални агенти“, казаха адвокатите на музикантът.

С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ, ТАКЪВ СТАВАШ: Арестували Дженифър Лопес заради Пи Диди!

Диди обвинява федералните, че когато претърсвали домовете му в Лос Анджелис и Маями били прекалено брутални, а агентите на ФБР дори сложили белезници на децата му

 

Адвокатите на рапъра подчертават, че моментът на пускане на записа бил много интересен, защото на 17 май бил насрочен процеса срещу Доналд Тръмп, който не се състоял и по този начин медиите и общественото внимание щяло да се обърне изцяло към записа с побоя.