0

38-годишната певица Лейди Гага предизвика слухове за годеж с приятеля си Майкъл Полански.

ЩЕ ЗВУЧИ МЕНДЕЛСОН: Лейди Гага се жени за богат филантроп! (СНИМКИ)

Причината са нови снимки на певицата. Наскоро папараците я засякоха на разходка в Лос Анджелис, а снимките показаха новото бижу на звездата - пръстен с голям диамант, който носи на безименния си пръст. 

В началото на март се появиха слухове, че връзката им е минала на ново ниво и скоро може да се очаква сватба. Лейди Гага била влюбена до уши в Полански, но не искала да пришпорва нещата. Тогава упорито отричаха слуховете, че са сгодени...да видим какво ще кажат сега.

Представителят на двойката все още не е потвърдил информацията за годежа, а певицата изобщо не коментира личния си живот през последните години.

ОТМЕТНА СЕ ОТ ДУМАТА СИ: Лейди Гага няма да плати обещана награда

Тя се среща с Майкъл Полански от 2019 г. За него се знае малко - че няма нищо общо със света на шоубизнеса, завършил е Харвард и е основал собствена компания, която се занимава с инвестиции и благотворителни проекти в Силиконовата долина.

10 актьори, които се подвизават под псевдоними!

Миналата година таблоиди писаха, че влюбените са се разделили заради различни виждания за съвместното им бъдеще, но слуховете се оказаха неверни. Двойката рядко излиза заедно, но прави изключения за големи събития.

Лейди Гага с Полански на Супербола на 11 февруари

 Лейди Гага с Полански на Супербола на 11 февруари
Getty Images

За последно бяха видени един до друг на Супербоул през февруари.

Лейди Гага имаше няколко ярки романса в миналото, включително годеж с актьора Тейлър Кини и с нейния агент Крисчън Карино, на трудната връзка с когото тя посвети песен след раздялата.