0

Ф елисити Хъфман се върна на работа, години след бе осъдена за подкуп, с който уреди дъщеря си в елитен колеж.

60-годишната Хъфман ще се появи в пилотният епизод на сериала „Добрият адвокат“, който е римейк на поредицата „Добрия доктор“. Първата серия на сагата ще бъде излъчена на 6 март, съобщава FoxNews.

През 2019 г. Фелисити Хъфман се призна за виновна по обвинение за измама. По време на процеса актрисата от „Отчаяни съпруги“ призна, че е платила 15 000 долара, за да бъдат завишени резултатите от изпита на дъщеря й. Хъфман излежа 11 дни в затвора, като плати глоба от 30 000 долара. Тя бе осъдена и на една година пробация и 250 часа общополезен труд.

„Приемам решението на съда без резерви“, заяви Хъфман в съда при произнасянето на присъдата. „Готова съм да приеме всяко наказание, наложено от съдията. Наруших закона! Признах, че съм извършила това престъпление, за което нямам извинение или оправдание. Точка!“, каза звездата.

Фелисити Хъфман не бе единствената, която се забърка в скандала. Нейната колежка Лори Лафлин също прекара значително време зад решетките заради сходни обвинения.

58-годишната Лафлин и съпругът й модният дизайнер Мосимо Джанули са платили 500 000 долара подкуп, за да бъдат приети дъщерите им в Университета на Южна Калифорния.

Актрисата от "Пълна къща" се призна за виновна по едно обвинение за заговор за извършване на измама. Тя беше осъдена на два месеца затвор с изпитателен срок от 2 години и плати 150 000 долара глоба, а също така и положи 100 часа общополезен труд. Съпругът й също се призна за виновен и получи присъда от пет месеца затвор с две години изпитателен срок, 250 000 долара глоба и 250 часа общополезен труд.