0

П опфолк певицата Диона остана аут от предстоящите награди за инфлуенсър на годината.

Психологът Христо Монов пред "Телеграф": Претоварените деца слушат Диона, а не госпожата

Изпълнителката, която бе номинирана за музикален инфлуенсър, няма да присъства на събитието. Предложението за номинацията и бе свалено от страницата. Пред „Телеграф“ певицата потвърди, че няма да присъства.

Статуетки

„Решението да бъде свалена номинацията на Диона бе мое, взех го, след като под поста с нея получих толкова много закани и обидни коментари, че преценихме, че на този етап е по-добре както за нас като организация, така и за нея, да не наливаме допълнително масло в огъня“, обясни пред „Телеграф“ организаторът на „Инфлуенсър на годината“ Венелин Стефанов. Той добави, че е получил дори лични съобщения от много хора с обиди и квалификации, както по негов адрес като организатор, така и срещу Диона. Така се стига до решението тя да не стане част от събитие. Номинацията на певицата съвпада със скандалната реклама, която тя направи в профила си в интернет на енергийна напитка под формата на прах. Тогава вълна от нападки плъзна срещу нея.

НЯМА ПРОШКА: Стара Загора забрани прахчетата на Диона!

Звезди

Конкурсът се провежда за поредна година. Номинациите са за музика, телевизия, интернет, ютюб канал, ютуб поредица. Гласуването за победителя е продължило над един месец, а феновете избират кой да грабне наградата. Тази година на церемонията се очакват да присъстват много личности, между които интернет звездите Алексчето, Мегсън, Йоан Петър и др.

*Автор: Василена Маринова