0

Д евет месеца след като Уил Смит удари шамар на комика Крис Рок по време на връчването на наградите Оскар, актьорът направи голямото си завръщане под светлините на прожекторите със своята съпруга Джейда Пинкет Смит.

По време на премиера в Лос Анджелис на новия филм на Смит "Еманципация" двойката беше видяна да се настанява удобно сред тълпата, като децата им Джейдън, Уилоу и Трей също дойдоха да подкрепят баща си. 

Звездата от „Методът Уилямс“ бе облечен в кафяв костюм от три части със светлорозова риза, докато съпругата му Джейда изглеждаше шармантно в бяла рокля с високи и ниски волани, и сребърни декорации със скъпоценни камъни. На кадри в мрежите Смит бе заснет да целува съпругата си.

Рядката поява на двойката идва месеци след като Смит позорно удари Крис Рок за това, че се пошегува с плешивото теме на Джейда на Оскарите през март. Заради изцепката Уил получи забрана да посещава както Оскарите, така и други събития на Академията за филмово изкуство за десет години напред.

Уил Смит и Джейда Пинкет на червения килим за първи път след скандала на Оскарите
Джейда Пинкет Уил Смит Джейда Пинкет Уил Смит Джейда Пинкет Уил Смит
13

„Приемам и уважавам решението на Академията“, каза актьорът в изявление през април. Междувременно Уил Смит призна, че е бил изпълнен с ярост на Оскарите. „Винаги съм искал да бъда Супермен, винаги съм искал да се втурна и да спася девойка в беда“, каза тогава звездата. „Трябваше да се смиря и да осъзная, че съм човек с недостатъци“, коментира още Смит.

Премиерата на „Еманципация“ в кината на 2 декември.