0

П евицата Бритни Спиърс похарчила 11.8 милиона щатски долара за имение, само ден след сватбата си, под чийто покрив да заживеят заедно със съпруга ѝ Сам Асгари. След церемонията, в която двамата официално се врекоха един на друг, младоженците така и не заминаха на меден месец, както повелява традицията, но за сметка на това си направиха разкошен подарък, с който да започнат новата глава от съвместния си живот.

Задокеанската преса предава, че новата им придобивка се намира в предпочитания от много звезди квартал Калабасас в Лос Анджелис, заемайки парцел от 6.47 декара, като само едноетажната сграда, издигната в средиземноморски стил, която съпрузите наричат свой дом, обхваща близо 1083 квадратни метра от тях. Агенцията на недвижими имоти "Coldwell Banker" пуска на пазара жилището на цена от близо 2 млн. долара, които Принцесата на поп музиката, както наричат певицата, с удоволствие плаща, за да се нанесе в него с любимия си.

Зад впечатляващата фасада на сградата се крият общо седем спални, девет бани с мраморни вани, домашен фитнес с всички необходими уреди, кино зала с кожени кресла, винарска изба и отделни помещения за прислугата. Според американските медии обаче най-уникалното пространство в нея е специалната стая за опаковане на подаръци. Освен всичко изброено дотук, тя има и подземен СПА център с два салона за преобличане, които са отделно от дрешника.

Спалнята на Спиърс разполага с камина и поразителен вход с арка, проектирана в красиви природни нюанси на бяло, бежово и сиво. До основното легло има и удобна зона за сядане, украсена с кристален полилей, допринасящ за луксозната атмосфера на интериора. Прозорците на кухнята, трапезарията и всекидневната, делящи едно огромно отворено пространство, гледат към задния двор, където е откритият плувен басейн, облепен с мозаечни плочки, който може да поддържа постоянна температура от над 30 °С, не че това е необходимо, предвид факта, че в едната му страна стои джакузи, но знае ли се... Освен това в него се вливат водите на триетажен фонтан, придаващи допълнителен разкош. В близост до тях има и обособено място за барбекю, където могат да прекарат деня, заедно със свои приятели, празнувайки някой хубав повод, например.

СЛЕД СВАТБАТА: Бритни пръсна почти 12 милиона за луксозна къща
Бритни Бритни Бритни
14

Както е добре известно, носителката на редица награди "Грами" има слабост към автомобилите, а за нейно успокоение тя може да държи своите безценни возила в гаража, побиращ общо пет коли, а ако ѝ дойдат гости, те могат да паркират своите превозни средства на частната алея.

Най-интересният факт за новата къща е, че се намира в близост до тази на бившия съпруг на Бритни, а именно Кевин Федерлайн, в която той живее с двамата им синове Шон Престън и Джейдън Джеймс.

"Кевин се изненада, че от всички квартали, в които може да си позволи да се премести, тя избра неговия", каза източник пред TMZ. "Докато неговото спокойствие, на което той държи много, не бъде нарушено вследствие на присъствието ѝ там, надали ще има проблем."

Имотът е пуснат на пазара през януари 2021 г., но всъщност е построен през 2009 г. В сайта на "Coldwell Banker" пише, че "този имот е издигната от първоначалния ѝ собственик с несравнимо качество и дизайн", а ние няма как да не се съгласим.