1

Х оливудската звезда Леонардо ди Каприо и гаджето му Витория Черети предизвикаха слухове за годеж, след като италианският модел беше забелязан да носи пръстен на лявата си ръка.

Това може да означава, че най-накрая някоя е успяла да сложи хомота на холивудския мачо, който сменяше забежките си като носни кърпички. Гаджетата на актьора не се задържаха дълго, защото той се разделяше с тях, след като навършат 26 години. Черети е на 25 години и много фенове се питат какво ще стане с нея, след като навърши заветните 26.

Иначе моделката се изфука с камъка, докато обядваше с 49-годишния ди Каприо в мексикански ресторант в Лос Анджелис във вторник.

МОЖЕШЕ ЛИ ДЖАК ДА СЕ ПОБЕРЕ? Продадоха най-спорното парче дърво в историята!

Звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ беше облечен небрежно с бяла тениска и шорти и се опита да остане под радара с характерната си черна бейзболна шапка и маска за лице.

Междувременно Черети изглеждаше страхотно в широки дънки с ниска талия с колан и черно-бял пуловер, наметнат върху бял потник. Косата ѝ беше сплетена на плитки.

ЕГОИСТ В ЛЕГЛОТО: Лео ди Каприо прави секс със слушалки, не иска да чува любовниците си

Нейният аутфит бе допълнен с черни слънчеви очила и сребърни огърлици. Но това, което наистина изпъкна бе нейният пръстен.

Двойката демонстрира своята близост, като ди Каприо сладко хранеше с бурито красавицата.

В друг възхитителен момент Черети обгърна раменете на Ди Каприо, докато поръчваха храната си на гишето.

Де Ниро натупал ди Каприо по време на снимки!

Не е ясно дали пръстенът на брюнетката всъщност е годежен, но тя не е носила бижуто в скорошни публикации в Инстаграм.

За романса им стана ясно миналото лято, когато бяха забелязани да купонясват в Ибиса.

Оттогава двойката бе засичана многократно заедно и дори се били запознали с родителите на другия.