0

А дриан Монк се завръща, за да разгадае последния си случай.

Peacock обяви в сряда, че ще разработят филм с Тони Шалуб и други звезди .

"Последният случай на г-н Монк: Филмът" ще проследи титулярния детектив, докато се завръща, за да разреши един последен, много личен случай, включващ неговата любима доведена дъщеря Моли, журналистка, която се готви за сватбата си.

Звездите Тед Ливайн, Трейлър Хауърд, Джейсън Грей-Станфорд, Мелора Хардин и Хектор Елизондо ще се съберат отново с Шалуб в проекта, който идва от създателя на сериала Анди Брекман и оригиналния творчески екип, състоящ се от Дейвид Хобърман, Ранди Зиск и Шалуб. Все още не е обявена премиерна дата.

„Когато създателят Анди Брекман дойде при нас с нов случай на Монк, чието действие се развива в днешно време, ние веднага се влюбихме в тази история“, каза в изявление Майкъл Случан, изпълнителен вицепрезидент на текущото програмиране и ограничените серии на NBCUniversal.

„Филмът има сърцето и хумора на оригиналната поредица със съвременно значение и ние сме изключително щастливи да работим с оригиналния творчески екип за това, което със сигурност ще бъде задължително филмово събитие за публиката на Peacock.“

Спечелилият Еми сериал проследява Ейдриън Монк, бивш виден детектив от полицейското управление в Сан Франциско, който продължава да разкрива престъпления, докато се бори с обсесивно-компулсивно разстройство, предизвикано от неразкритото убийство на жена му. Драмата продължи осем сезона, между 2002 и 2008 г., по USA Network и спечели осем награди Еми, един Златен глобус и две награди на Гилдията на актьорите.