0

С офия Вергара разкри защо тя и Джо Манганиело се разведоха през 2023 г.

„Наскоро се разведох с втория си съпруг, с когото бяхме 10 години. Бракът ми се разпадна, защото той беше по-млад. Той искаше да има деца, а аз не исках да бъда стара майка. Чувствам, че не е честно към бебето. Уважавам всеки, който го прави, но това вече не е за мен", посочи София.

НАРКОАФЕРА: Синът на Кралицата на кокаина със смразяваща закана към София Вергара!

„Имах син на 19, който сега е на 32, и съм готова да бъда баба, а не майка“, добави Вергара за сина си от Джо Гонзалес, Маноло.

По думите ѝ, ако срещне някой, то той трябва вече да има деца. Вергара подчерта, че е почти в менопауза. 

Тя каза, че след раздялата си се чувства „изпълнена“ в професионален план.

„Направих много повече в кариерата си, отколкото някога съм мечтала. Никога не съм мечтала да бъда актриса. Беше инцидент", каза тя.

„Аз съм жури в America's Got Talent от четири години, шоу, в което много се забавлявам. Имам собствена марка за дрехи и красота. Дори не мога да си помисля да се оплача от нещо“, категорична бе София.

ВМЕСТО ДА КАЖЕ ЗАВЕТНОТО "ДА": София Вергара изрита гаджето, страхува се от старостта!

По-рано този месец, по време на интервю за CBS Sunday Mornings, Вергара говори за развода в светлината на прожекторите.

„Това е част от това да си знаменитост. Знаех, че ще се случи. Не можеш да скриеш тези неща", каза тя. „Не беше лошо. Трябва да кажа, че пресата беше много уважителна и много мила. Мислех си, че ще измислят още неща, знаете как обикновено правят. И бях малко изненадана", подчерта актрисата.

Малко след това, докато беше в The Tonight Show с участието на Джими Фалън, Вергара разкри, че е необвързана след романса си с д-р Джъстин Салиман.

Що се отнася до Манганиело, той в момента се среща с актрисата Кейтлин О'Конър.

НЕ СИ ПОПЛЮВА: Бившият на София Вергара в нова страстна връзка? (СНИМКИ)

„Всичко върви страхотно между Джо и Кейтлин. Запознаха се на парти в хидромасажна вана и си паснаха веднага. Кейтлин е наистина сладка, сдържана и не е парти момиче. Тя е тиха, позитивна, дзен и не драматична, което Джо харесва“, каза източник пред ET през декември.

„Кейтлин държи много на здравето и благосъстоянието и тя и Джо са на едно мнение по този въпрос. Те имат сходен начин на живот и обичат да са във форма и активни, да тренират заедно и двамата са любители на животните“, добави източникът.

„Кейтлин също е имала сериозни връзки преди. Тя би искала да се установи един ден и да има собствено семейство, но не оказва натиск върху ситуацията по никакъв начин", добави източникът. „Тя знае, че Джо наскоро се е развел и че се виждат само от няколко месеца. Те правят нещата ден след ден, но връзката им е във възход и те се наслаждават на това, накъде вървят. Джо е наистина щастлив и продължи напред", посочи още източникът.