0

Е динствената българка, която е изгряла на корицата на американския „Плейбой“ - Соня Васи, започна търговия с пуловери във Фейса. От години тя развива бизнес с плетива, но сега реши, че сайтът не е достатъчен за комуникация с хората и почна да предлага стоката и от личния си профил.

Начин

Васи качи няколко снимки на различни пуловери от нейната марка и заявява, че могат да бъдат поръчани от Фейсбук, стига да й пишат на лично съобщение. Въпросите под снимките буквално заваляха, като повечето от тях са имат ли размери предлаганите дрехи и колко струват. Цена на нито един пуловер обаче не бе обявена от Соня публично. Всеки може да разбере стойността само ако й пише на лично съобщение. С този метод на поръчки блондинката явно иска да качи оборота си.

Производство

"Не е важно в колко магазина имаш стока, важното е какъв ти е маркетингът", обясни преди време Васи, с което оправдава новия си начин на продаване, тъй като в момента социалните мрежи стигат най-лесно до всеки човек. Преди години тя стартира с плетени шалове, а после разшири бизнеса си и с пуловери. Васи използва европейски прежди, които са изключително качествени, меки и удобни. Доставят й ги предимно от Италия и Франция. Повечето от нещата ги плетат в Америка, има си жени, които й помагат, но чантите и пуловерите обаче ги прави в България.