0

М атю Пери може да е „разменил рецепти за лекарства с приятели наркомани“.

РАЗПАРЧЕТОСВАТ ГО СЛЕД СМЪРТТА: Ето кой лапва милионите на Матю Пери!

Актьорът от хитовия сериал „Приятели“ беше намерен мъртъв в хидромасажната вана в дома си в Лос Анджелис през октомври 2023 г., като аутопсията потвърди, че е издъхнал, заради „остри ефекти на кетамин“. Докато Холивуд продължава да се тресе от шока, продължават да се носят и все повече слухове за преждевременната смърт на звездата.

Появиха се нови твърдения, че Матю може да е търгувал с лекарства с рецепта с други хора, които се борят със собствените си демони. Page Six сподели прозрения от Трейси Уолдър, бивш агент както на ЦРУ, така и на ФБР, която смята, че Пери вероятно е разменял рецепти за пари със съмнителни приятели. Трейси твърди пред изданието: „Той лесно можеше да си набавя лекарства чрез приятели: „Ако ми дадеш пари, ще ти дам моята рецепта... има цял пазар по този начин“.

ХОЛИВУДСКИ ТРИЛЪР: Бившата на Чарли Шийн замесена в смъртта на Матю Пери?!

Марти Сингър, един от най-известните холивудски актьори, който представляваше Матю в продължение на десетилетия и в момента представлява неговото имущество, заяви пред Page Six за последните си срещи със звездата. „Имах работа с Матю малко преди да умре, той изглеждаше напълно чист, но имах притеснение, когато чух за употребата му на кетамин. Всеки, който има пръст в употребата на кетамин от страна на Матю, трябва да бъде преследван“, каза Сингър.