1

Л удият репортер Даниел Петканов очевадно отприщи вълна...на въздържание от секса. След като той заяви, че спира да гони мацки и спира секса, сега легендарният рапър 50 Cent взе пример от него.

ПАК МИНАВА НА РЪЧНА: Петканов спира секса! (ВИДЕО)

В своята песен „In Da Club“ 50 Cent рапира: „Аз обичам да правя секс, не обичам да правя любов“, но явно това няма да важи през 2024 г.

Рапърът разкри, че „практикува въздържание“ тази година в пост в социалните мрежи. 

ВЪПРОС НА ЧЕСТ: 50 Cent съди хирург, който твърди, че е увеличил мъжкото му достойнство

„Новата ми идея е толкова голяма, че нямам време да се разсейвам, практикувам въздържание. Медитирах и се фокусирах върху целите си“, пише той. „Надявам се тази Нова година да ви помогне да се качите на следващото ниво“, пише още рапърът.

Феновете започнаха да се питат каква може да е тази толкова голяма нова идея. Някои спекулират, че става въпрос за сериала, който ще прави по филма „8 миля“, който бе за живота на Еминем.

50 Cent прави сериал по "Осмата миля" (ВИДЕО)

Според други е нов албум, в който си партнира с Доктор Дре, тъй като наскоро излезе информация, че двамата са се върнали в студиото.

Иначе през 2023 г. Къртис Джаксън отпразнува 20-ата годишнина от неговия албум „Get Rich or Die Tryin“, който спечели Грами за най-добър рап албум през 2003 година.