0

Л юбовта си е любов, но сиренето е с пари, са казали хората.

Това правило явно следва и музикалната звезда Адел, която е „накарала Рич Пол да подпише предбрачен договор, за да защити състоянието си от 220 милиона долара преди тайната сватба“, съобщават медиите зад океана.

Наскоро тя самата се изпусна в телевизионно шоу в Ел Ей и си призна, че двамата с Рич са вече сгодени.

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ: Адел се изпусна пред милиони! (СНИМКА)

Това дойде след месеци, в които тя многократно наричаше спортния агент свой „съпруг“. Според информационния сайт RadarOnline приятелите на Адел са били тези, които са я подтикнали да сключи предбрачния договор, за да защити активите си. 

Според Celebrity Net Worth, Адел има състояние от 220 милиона долара, което трябва да защити. Спестяванията й идват от заплатата й от участията в Лaс Вегaс на стойност 2 милиона долара на шоу, продажбите на нейните четири албума (31 милиона долара) и още 34 милиона долара в цифрови продажби. 

Освен това певицата притежава няколко къщи, като основните й жилища са имение за 11 милиона долара в Западен Съсекс, Англия и имот за 10,5 милиона долара в Бевърли Хилс.   

Тя също така притежава и друг имот, който е закупила през 2016 г. за 9,5 милиона долара, както и две градски къщи в Лондон, оценени на 14 милиона долара.

През декември 2021 г. Адел купи имението на Силвестър Сталоун в затворения комплекс Бевърли Парк в Лос Анджелис за 58 милиона долара. Адел започна ремонт на имението, като при обновяването тя избра да запази статуята на Роки, разположена в единия край на басейна. 

НА РЪБА НА РАЗДОРА: Статуя на Роки за малко да скара Адел и Силвестър Сталоун

Както се вижда, освен големите очи на Адел, които вероятно са пленили бъдещия й съпруг, не по-малко пленителен е и портфейлът й. Близките на певицата определят ходът й с предбрачния договор е правилен и ще я защити от нездрави апетити.