0

Д женифър Анистън е съсипана след неочакваната смърт на своя приятел и колега Матю Пери. Двамата актьори се изявяват заедно на снимачната площадка на сериала “Приятели” от 22 септември 1994 г. до 6 май 2004 година. 

Първи резултати от аутопсията - Какво уби Матю Пери от "Приятели"?

Приятелите на Анистън се безпокоят за нея, тъй като след внезапната кончина на актьорът, превъплътил се в образа на Чандлър, тя непрекъснато била унила, пише Page Six. 

“Вече не излиза от къщи, не отговаря на съобщения и е свалила пет килограма. Тя още не се беше възстановила от смъртта на баща си, трагичния край на Матю беше последният удар", разказват нейни близки. 

Бившата на Матю Пери се чувства облекчена от смъртта му

От актьорския състав на ситкома “Приятели” Дженифър Анистън и Кортни Кокс най-трудно понесли загубата на екранния Чандлър Бинг. 

Това е втора трагедия за Анистън само за една година. Нейният баща Джон Анистън почина на 89 години през 2022 година. Матю Пери пък се удави в джакузито на вилата си в Лос Анджелис на 28 октомври. 

ТЪЖЕН КРАЙ: Матю Пери бил влюбен в своя колежка от „Приятели“ до смъртта си

Никой, който го е познавал добре не е очаквал нещо подобно да се случи. Актьорите от “Приятели” Кортни Кокс , Дейвид Шуимър , Мат Лебланк и Лиза Кудроу все още не могат да осъзнаят какво се е случило, но за Дженифър Анистън смъртта на Пери се е оказала съкрушителен удар. 

НА КОСЪМ ОТ ФАТАЛНА ГРЕШКА: Чандлър трябвало да изневери на Моника в „Приятели“

Миналата седмица всички те присъстваха на погребението на Матю Пери в мемориалния парк Форест Лоун в града на ангелите. Гробищния парк се намира близо до студиото на Warner Bros, където са заснети епизодите на шоуто “Приятели”. 

ПОСЛЕДНО СБОГОМ: Звездите от „Приятели” изпратиха Матю Пери (ВИДЕО)

На траурната церемония Дженифър се появила с посърнало лице и не спряла да плаче неутешима през цялото време, пишат американските таблоиди. 

СМРАЗЯВАЩО: Прочут медиум предсказал смъртта на Матю Пери три дни преди трагедията! (СНИМКИ+ВИДЕО)