1

О свободиха от ареста "Мис Силикон" Катрин Йорданова. Наложена ѝ е парична гаранция в размер на 5000 лв., съобщиха от МВР, цитирани от NOVA. На тунингованата миска вече й е повдигнато обвинение за шофиране под въздействието на наркотици.

При освобождаването си Йорданова проговори за престоя си в ареста и заяви: "Не съм употребявала кокаин и това ще се разбере от кръвния тест. Никога не съм приемала кокаин. Зная, че тия тестове са фалшиви.". На въпрос как е прекарала нощта в ареста, тя призна: "Беше ужасно, не е като петзвезден хотел.".

При поредната й изцепка на пътя, Йорданова беше задържана след рутинна проверка в столичния квартал "Студентски град", при която беше хваната от "Пътна полиция" да шофира с положителна проба за наркотици. След полевия тест, и ръвната ѝ проба излезе положителна за кокаин. Тъй като законодателството предвижда отнемане на возилото в такива ситуации, а то не е нейно, следва тя да заплати себестойността му.

Още през януари „Мис Силикон” се похвали в социалните мрежи, че шофира луксозен мерцедес с 256 км/ч. 

НОВА ИЗЦЕПКА: Мис Силикон си гали кучето зад волана (ВИДЕО)

Преди дни тя показа и как шофира с превишена скорост в градски условия. Нейни бдителни последователи в социалните мрежи забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България - Народно събрание”.

СТИКЕРЪТ НЕ Я СПАСИ: Сгащиха Мис Джигит на кокаин!

СВЕТНА КАТО КРУШКА: Кръвната проба закова Мис Джигит!

Междувременно Народното събрание изпрати официална позиция до медиите по повод стикера. "Това е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента. Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила", посочиха от институцията.