0

П опфолк певицата Кали попиля родния попфолк, въпреки че самата тя е представител на гилдията. Изпълнителката на "4-4-2" заговори за задкулисието в най-комерсиалната музика и отправя критика към поведението и посланието, което носят представителите на жанра. 

НЕ СИ ПОПЛЮВА: Кали мачка чаршафите с богат младок (ВИДЕО)

"Иска ми се всички попфолк изпълнители да ходят с живи банди, иска ми се едно попфолк участие да е два часа. Иска ми се през тези два часа да има живо пеене, да няма плейбеци. Иска ми се да почнем да правим авторска музика, която да е на основата на ромския фолклор, защото ромите в България имат прекрасна музика и на основата на българския фолклор и да се модернизира, и когато си пуснеш една музика, да си казваш: А, това е произведено в България  –  С чужда пита помен правим ние тук звездите", заявява позицията си пред Euronews хитовата певица.

Кали повдига още завесата на най-комерсиалната музика и казва каква е истината за звездите и разминава ли се споделяното от тях в социалните мрежи с действителността.

СПЕЦИАЛНИ ИГРИ ЗА ГОСТИТЕ: Семейство Адамс за ЧРД на Кали (СНИМКИ)

“Всъщност попфолк звездите не сме чак толкова богати и щастливи, колкото се правим в социалните мрежи, защото създаваме изкуствен модел на подражание, който дечицата, ако не могат да достигнат, не искате да знаете до какви крайности стигат. Това е примерът, който една цяла гилдия, каквато е тази на попфолка, даваме на подрастващото поколение, който никак не е добър” – казва певицата. 

ПРЕВЪРНА СЕ В ТРЕНД: И Кали вирна краката (СНИМКА)

“Попфолкът сам по себе си не е лош. Лоша е цялата култура, излъчването, посланието, което носим ние. Знаете ли колко е жалко, когато си дам сметка, че моят хонорар е по-голям от този на човек, който е учил медицина. Имам предвид доктор с опит, което е много жалко. Много е тъжно. Проблемът не е в моя хонорар, а че той не взима толкова пари, колкото заслужава” – коментира тя.

ЗАПРЕТНАХА РЪКАВИ: Кали готви диетично с малкия си син (ВИДЕО)

Не спестява и това, което забелязва у съвременниците си: “Ние сме охлюви, свили се в черупките си, търсещи как да оцелеят и как да си спасят собствената чергица. Дори и да не запалят чергата на Вуте. И как да се нагушят с повече пари…” казва още Кали.