0

С ветовната сензация Фейди, който в четвъртък направи мегаконцерт в Сливница, се забавлява на кубинско парти у нас. Изпълнителят остана в България 3 дни и имаше възможност да се наслади както на програмата на различни заведения у нас, така и на българската кухня, като заяви, че най-обича чеверме с шопска салата.

Изненади

Екип на „Телеграф“ се свърза с пиара на звездата в България Християн Гьошев, който разкри: „Фейди обича България, все пак три месеца е живял тук. Ще ви призная, че готвим и турне у нас, както и нов дует с българска звезда, но за момента ще запазим в тайна името на родната знаменитост“.

Припомняме ви, че той вече има един дует с фолкдивата Галена, коя и кой обаче е новият фаворит на румънеца, са все още само догатки.

Организация

Организатори на събитието снощи бяха братът на Енчев- Янислав, и Александър Гогов. Още с пристигането си у нас Фейди бе посрещнат като истинска звезда - с лимузина, която го обслужваше през целия му престой в София. В момента изпълнителят живее в Австралия.

Той има много фенове у нас, които използваха случая, че е в София, за да го засипят с подаръци и също така да си вземат заветния автограф.