0

А нджелина Джоли заведе ново дело срещу Брад Пит. Тя отвръща на удара на фона на продължаващия им имотен спор.

58-годишният актьор съди 47-годишната актриса за сделка, която е сключила за продажбата на дела си в Chateau Miraval, винарна и имение, което двойката купи през 2008 г. преди сватбата си. Брад твърдеше, че Анджелина има право да продава само с негово съгласие, което не било направено.

Пит обвини Джоли, че целенасочено се опитва да „причини вреда“, като сключи сделка. Въпреки това през септември актрисата получи съдебна заповед да продаде дела си, въпреки че делото все още продължава.

СТЪЖНИ МУ СЕ: Брад Пит губи най-важния си бизнес

Стана известно, че Анджелина е подала насрещен иск, в който нейните адвокати нарекоха обвиненията на Брад „несериозни и злонамерени“, а планът му „съмнителна схема“.

„Твърденията на Пит, че той и г-жа Джоли са имали тайно, неписано, мълчаливо споразумение за правото да дадат съгласие за продажбата на своя дял от имота, са в пряко противоречие с писмени документи и наред с други правни недостатъци, нарушават Статута за измамите и обществената политика“, се казва в документите.

В същото време Брад Пит изглежда да е във все по-добра форма.

Сякаш с годините актьорът става все по-привлекателен и избира младежки стил на обличане.

58-годишната звезда привлече вниманието в Ню Йорк, ден след романтичната си среща с 29-годишната Инес де Рамон – бившата съпруга на актьора Пол Уесли.

Джоли от своя страна обяснява, че не се вълнува от новата връзка на бившия си, но като че ли всеки път, когато стане ясно, че Пит има нова любов до себе си – започват нови съдебни дела срещу него.

Брад Пит: Холивуд е обърнал гръб на наркотиците

Що се отнася и до филмовата кариера на актьора, там също нещата изглежда вървят чудесно.

Съвсем скоро Брад представи с колежката си Марго Роби новият им проект „Вавилон“.