0

С емейството на Брус Уилис „попива всеки момент“ с него, докато все още може, в навечерието на Коледните празници.

МЪКАТА Й Е ОГРОМНА: Брус Уилис вече не разпознава Деми Мур (СНИМКИ)

68-годишният актьор от „Умирай трудно“ има фронтотемпорална деменция. Сега източник твърди, че тъжния характер на ситуацията е сближил още повече семейството, които го подкрепят постоянно.

"Брус има добри и лоши дни, но през последните два месеца има много повече лоши дни, отколкото добри. Това преживяване сближи цялото семейство още повече", каза източник пред UsWeekly.

БОРБАТА СТАВА ВСЕ ПО-ТЕЖКА: Брус Уилис вече почти не може да разговаря

"Никой не знае колко време остава на Брус, така че те поглъщат всеки момент, който имат с него. Всичко се върти около него. Брус има нужда от денонощни грижи, винаги поне един член на семейството е до него", каза източникът.

Брус, който е женен за моделката Ема Хеминг Уилис, но има три деца от бившата си жена, с която поддържа много добри отношения - Деми Мур, стана дядо за първи път през април.
Семейството се опитва да държи колкото се може по-близко дядото с внучката.  

УМИРАЙ ТРУДНО: Брус Уилис се бори заради новородената си внучка

"След като Брус беше диагностициран, всички се събраха, за да запазят паметта му за семейството непокътната и да бъдат там като постоянно напомняне, че го обичат", каза източникът.
Само преди седмици Ема Хеминг призна, че се чувства щастлива с „ресурсите“, които има в такъв труден момент, въпреки че се чувства „виновна“, че другите хора по света нямат нейния късмет. "Боря се с чувството за вина, знаейки, че имам ресурси, които другите нямат", сподели тя.

"Когато излизам на разходка, за да прочистя главата си, не забравям, че не всички могат да направят това", каза тя.