0

В ъпреки че наскоро приключи първият сезон на „The Last of Us“, все още има какво да се изследва в апокалиптичния свят.

Това обаче не е препратка към вече потвърдения втори сезон, защото ComicBook съобщава, че към сериала вече е добавен изненадващ 31-минутен документален епизод за работата зад кулисите.

Озаглавен "Създаването на „The Last of Us", този специален епизод описва херкулесовите усилия, положени за адаптирането на култовата видеоигра за PlayStation.

Участват Педро Паскал (който играе Джоуел в поредицата), Бела Рамзи (Ели), Габриел Луна (Томи), Анна Торв (Тес), Мерл Дандридж (Марлин), Рутина Уесли (Мария), Ашли Джонсън (Анна), Джефри Пиърс (Пери) и Сторм Рийд (Райли), както и създателите на поредицата Крейг Мазин и Нийл Друкман, а също и художниците, отговорни за дизайна на Заразените. Да се надяваме, че жирафите от Епизод 9 също ще се появят.

Мазин и Друкман разказаха за официалния подкаст на „Last of Us“ този месец за потенциални промени в сезон 2.

"Моментните сблъсъци и героите може да останат същите, може и да се променят. Ще направим това, което трябва да се случи с тази история, докато тя се прехвърля от една медия в друга", каза Друкман. "Също така ще се възползваме от свободата, която имаме в телевизията и която я нямаше в играта, а именно предимството на промяната на гледната точка", разкри Мазин. "Така че ще преминем през същия процес на адаптация. Отново сме ние и ще го има Педро и ще я има Бела. И ще има кръв."