0

С ловесните нападки между холивудската легенда Робърт де Ниро и бившият президент на САЩ Доналд Тръмп продължават. 

Преди седмица актьорът изнесе реч на наградите „Готъм“, където обвини Тръмп, че по време на мандата си е излъгал обществото повече от 30 000 пъти, а сега продължава по време на кампанията си за втори мандат. 

„С всичките си лъжи той не може да скрие душата си. Той напада слабите, унищожава даровете на природата и показва неуважение“, продължи нападките си де Ниро.

СТАРА ВРАЖДА: Робърт де Ниро захапа Доналд Тръмп в Кан

Сега бившият президент отвърна на удара, като заяви, че актьорския талант на актьора е намалял, а репутацията му е под въпрос. „Трябва дори да използва телесуфлер за неговия гнусен и отвратителен език, толкова неуважителен към нашата страна“, заяви Тръмп.

„Той стана негледаем както във филмите си, така и с ГЛУПЦИТЕ, които унищожиха Оскарите, извеждайки ги от едно от най-добрите шоута в страната до едно от най-ниско оценените предавания“, добави бившият президент.

„Де Ниро трябва да се съсредоточи върху живота си, който е бъркотия, а не върху живота на другите. Той се превърна в пълен загубеняк, докато светът гледа, чака и се смее!“, атакува още Тръмп.

СКРЪБНО: Загубихме голяма звезда от “Семейство Сопрано” и “Добри момчета” (СНИМКИ+ВИДЕО)

Де Ниро често критикува републиканеца през последните години, но наскоро повиши тона като заяви, че „демокрацията няма да оцелее след завръщането на кандидат-диктатора“.

През годините Тръмп не остана длъжен на де Ниро. Политикът е наричал актьора „индивид с много нисък коефициент на интелигентност“, наред с много други обиди.