0

С уперзвездата по американски футбол Том Брейди беше сниман от папараци да разхожда мускулестото си тяло на борда на луксозната си яхта.

Бдителни фенове на бившия куотърбек забелязаха колко отслабнал е 46-годишният американец, откакто на 1 февруари сложи край на блестящата си кариера в НФЛ. Самият Том призна наскоро, че е свалил 5 кг.

Колкото до яхтата, която Брейди купи за 6 млн. долара през 2021-ва, той е решил да я преименува след развода си с Жизел Бюндхен (43). Седемкратният носител на Супербоул бе кръстил модела Wajer 77 на името на фондацията за опазване на околната среда Viva La Vida, основана от бразилския супермодел. Тогава Том беше обяснил: „С по-голяма лодка ще можем да оставаме да спим по-комфортно и да си подаряваме уикенди в океана. Така ще създаваме прекрасни семейни спомени през следващите години“.

Двамата с Жизел обаче се разделиха миналия октомври след 13-годишен брак и две деца - Бенджамин (13) и Вивиан, на 11 г. Сега яхтата, с която Том обикаля крайбрежието на Флорида, се казва Tw12ve Angels в чест на номера, с който играеше за Ню Инглънд Пейтриътс и Тампа Бей Бъканиърс.

Междувременно стана ясно, че Брейди е готов да плаща три пъти по-голяма заплата на Уейн Руни, отколкото получаваше досегашният мениджър на Бирмингам Сити Джон Юстас. По-рано тази година американецът стана миноритарен собственик на тима от Чемпиъншип. Въпреки добрия старт на сините в първенството ръководството уволни Юстас и си навлече гнева на феновете. На Острова коментират, че Брейди иска да привлече приятеля си Руни, за да придаде повече блясък на клуба. 37-годишният бивш капитан на Англия е без работа, след като напусна американския Ди Си Юнайтед, където изкара малко повече от година.

През уикенда, в последния мач на Юстас, Бирмингам срази с 3:1 Уест Бромич и се изкачи на шесто място в класирането. След 11 кръга тимът има 18 точки и е на 10 от втората позиция, даваща право на директна промоция във Висшата лига.