3

Ж ана Бергендорф не прилича на себе си! Певицата бе забелязана с нова визия по време на участие в Слънчев бряг, стана ясно от публикации в социалните мрежи. 

Още преди няколко години, изпълнителката премина към по-скромни изяви. Жана, която е известна с яркочервената си коса, се показа с къса русо-оранжева и много къдрава коса, но не това е всичко. Освен промените в прическата, на феновете й им прави впечатление и нейната фигура. Певицата видимо е качила доста килограми и почти, заличавайки стройното й тяло.

НЕУЗНАВАЕМА: Мис Силикон се ошишка! (СНИМКИ)

Facebook

Повечето коментари под публикациите с новия вид на изпълнителката са окуражителни. Не липсват и такива, които гледат песимистично на образа ѝ и дори я скъсват от бъзици заради охранената й фигура. Не един или двама напомнят за предишните изцепки на поп певицата.

СГАЗИЛИ ЛУКА: Бахаров и Бергендорф най-арестувани. Софи Маринова плаща гаранции на всичките си мъже, Андре Токев и Анита Мейзер лежаха в затвора

След като поседя известно време в мрежата, видеото бе деактивирано за споделяне, но може да се види във Фейсбук, както е отбелязано в нотификацията :-)

В началото на годината Бергендорф беше задържана от служители на МВР в столичния квартал "Овча Купел", където отишла с неин приятел на гости. В малките часове на нощта двамата започнали да буйстват и да чупят мебелите в чуждия дом, което довело до ареста им. Образувано бе производство за хулиганство, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода". В крайна сметка Бергендорф бе освободена след заплащане на парична гаранция в размер на 1000 лева.

В ЗЛОПОЛУЧНАТА НОЩ: Полицаите блъскали и ритали Жана Бергендорф!

През 2016 г. пък певицата беше обвинена за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества.

Звездата на Жана Бергендорф изгрява през 2012 г., когато безапелационно печели музикалния формат X Factor. Издава няколко песни по време на работата си с продуцентската къща на Саня Армутлиева до 2018 г., когато прекратява договора си с тях. Изпълнителката участва и в няколко риалити формата, като VIP Brother и "Маскираният певец". Заедно с други четирима певци се явява на Евровизия през 2018 г., където остава на 17 място на финала. Към днешна дата, музикалните й изяви са по-редки.